Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar düşüyor yağış geliyor

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri için hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda, 'Kayserilileri hafta içinde nasıl bir hava bekliyor' sorusu yanıt buldu. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar düşüyor yağış geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserililer tarafından merakla takip edilen hava durumuna ilişkin rapor yayımlandı. Sabah ve akşam saatlerinde serin ve puslu havaların etkisini gösterdiği Kayseri’de sıcaklıklar artış gösterecek mi yoksa yeniden yağışlar geliyor mu? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından, Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporu paylaşıldı.  

13-17 Ekim Kayseri'de beklenen hava tahmin raporuna göre; Kayserilileri pazar günü öğle saatlerinden sonra güney ve doğu ilçelerde yağışlı bir hava etkili olacak. Rüzgar, batı ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Sıcaklık en düşük 12 en yüksek 27 derece olması bekleniyor. 

Pazartesi ve salı günleri ise parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Rüzgarın kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Kentte en yüksek sıcaklık ise 25 dereceyi gösterecek

Çarşamba günü ise parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney ve doğu ilçeler ile Erciyes çevreleri hafif sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgar, kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi ön görülüyor. En düşük sıcaklık 7 en yğksek sıcaklık 24 dereceyi göstermesi tahmin ediliyor. 

Perşembe günü ise parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif sağanak yağışlı hava etkili olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, güney ve doğu ilçeler ile yüksek kesimlerde yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esecek. En düşük sıcaklık 4 en yğksek sıcaklık 19 dereceyi gösterecek. 

Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar düşüyor yağış geliyor