Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayserilileri bekleyen 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı. Ekim ayının ortalarında Kayserilileri nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar düşecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de sonbahar mevsiminin ikinci ayıyla birlikte havalar bir soğuk bir sıcak seyrediyor. Sabahın serinliğinde ceketler ile çıkılan yollarda öğle saatlerinde ceketlerin yerini tişört gibi ince giysiler alıyor. Akşam saatlerinde ise serinlikler artıyor yeniden o ceketler giyiliyor. Peki, Kayserilileri bu hafta içi nasıl bir hava bekliyor?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından kentin 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı. Rapora göre, Kayseri’de hava pazartesi ve Salı günü parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde ise yer yer puslu olacak. Çarşamba, perşembe ve cuma günü ise havalar parçalı ve az bulutlu olacak. 

Kentte, mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları Perşembe gününden itibaren azalarak mevsim normallerinin altına düşecek. Kayseri’de en yüksek sıcaklığın 25 derece, en düşük sıcaklığın ise 0 derece olması bekleniyor. 
 

Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar düşecek