Meteoroloji Uyardı: Pazar, Pazartesi ve Salı'ya dikkat!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroji Genel Müdürlüğü 7 Bölge Müdürlüğü Pazar, Pazartesi ve Salı günlerine dikkat çekerek, zirai don uyarısında bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Meteoroloji Uyardı: Pazar, Pazartesi ve Salı'ya dikkat!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlkbahar mevsiminin sonlarına gelinmesine rağmen ülke genelinde halen sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyrediyor.

Meteoroloji Uyardı: Pazar, Pazartesi ve Salı'ya dikkat!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroji Genel Müdürlüğü 7 Bölge Müdürlüğü de vatandaşları 5 Mayıs Pazar gününden itibaren Pazar, Pazartesi ve Salı günleri için zirai don konusunda uyardı. Meteoroji Genel Müdürlüğü 7 Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘Yapılan son değerlendirmelere göre; Kayseri genelinde 5-6-7 Mayıs 2024 (Pazar, Pazartesi, Salı) tarihleri arasında hafif ve yer yer orta kuvvetle zirai don beklenmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır’ ifadelerine yer verildi.

Genel müdürlükten yapılan açıklamada ise Kayseri’nin yanı sıra Sivas, Yozgat ve Nevşehir’de de orta kuvvette zirai don beklendiğini kaydedildi.