Meteoroloji uyardı mı! Kayseri'de bugün bizi nasıl bir hava bekliyor?

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteoroloji uyardı mı! Kayseri'de bugün bizi nasıl bir hava bekliyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de sonbahar mevsiminin ikinci ayı olan ekim ayına da havaların nasıl geçeceği vatandaşlar tarafından merek konusu oluyor. Bir açılıp bir kapandığı bu sonbahar mevsiminde havanın nasıl olacağını sizler için derledik. 

Meteoroloji 2 Ekim'e ilişkin hava durumu raporunu paylaştı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; bugün Kayseri'de parçalı ve çok bulutlu geçmesi bekleniyor. Kayseri'de en yüksek sıcaklık 19 derece, en düşük sıcaklık ise 6 derece olması bekleniyor. İlçelerde ise hava durumu genellikle az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor. En düşük sıcaklık Erciyes K.M.'de 11°C, en yüksek sıcaklık ise Yeşilhisar'da 23°C olarak görülmektedir.

Bölge genelinde  havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, eseceği bekleniyor.

Meteoroloji uyardı mi! Kayseri'de bugün bizi nasıl bir hava bekliyor?