Meteoroloji uyardı! Kayseri'yi bu hafta nasıl bir hava bekliyor?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayserili vatandaşları uyardı. Müdürlük Kayseri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Bölge müdürlüğü kar yağışı için de o güne işaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Meteoroloji uyardı! Kayseri'yi bu hafta nasıl bir hava bekliyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayserili vatandaşları uyardı. Müdürlük Kayseri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Bölge müdürlüğü kar yağışı için de Pazar gününü işaret etti. Meteoroloji tarafından yayımlanan 5 günlük hava tahmin raporunda bir de meteorolojik uyarı yer aldı.

Yayımlanan uyarıda yer alan ifadeler ise şu şekilde: "Yağışların yarın (Pazar) yer yer kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de akşam ve gece saatlerinde Çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yüksek kesimleri kar yağışı görülebilecek. Önümüzdeki beş gün boyunca Kayseri'de beklenen en düşük sıcaklık -8 en yüksek sıcaklık 9 derece.

İşte Kayseri ilinin beş günlük hava tahmin raporu

Meteoroloji uyardı! Kayseri'yi bu hafta nasıl bir hava bekliyor?