Meteoroloji uyardı! 4 ilçede bekleniyor

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteoroloji uyardı! 4 ilçede bekleniyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de geçtiğimiz hafta içerisinde sabah ve akşam saatlerinde serin havalar etkisini gösterdi... Ceketlerin yavaş yavaş dolaplardan çıktığı eylül ayının ilk günlerinde havanın nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. 

Meteoroloji 05 Eylül'e ilişkin hava durumu raporunu paylaştı.Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; bugün Kayseri'de  parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Kayseri'de en yüksek sıcaklık 30 derece, en düşük sıcaklık ise 14 derece olması bekleniyor. İlçelerde ise hava durumu genellikle parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklık Erciyes K.M.'de 19°C, en yüksek sıcaklık ise Yeşilhisar'da 32°C olarak görülmektedir.

Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu, Kayseri ve Sivas'ın güney ve doğu kesimlerinin öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

İşte Kayseri ve ilçelerinde beklenen hava durumu:

Meteoroloji uyardı! 4 ilçede bekleniyor