Meteoroloji'nin uyardığı 3 ilden biri Kayseri! Dikkatli olun!

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteoroloji'nin uyardığı 3 ilden biri Kayseri! Dikkatli olun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm yurtta ve kentimizde sağanak yağışlı havalar devam ediyor. Hava sıcaklığı hissedilir derecede düşen bu günlerde Meteorolojiden alınan verilere göre bugün parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 23 derece, en düşük sıcaklık ise 11 derece olacak.

Bölge genelinin havanın parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölge genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredeceği bekleniyor.Rüzgar batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.uvvetli Rüzgar (40-60 Km/Sa) şeklinde eseceği bekleniyor.

Kuvvetli Yağış Uyarısı: Yağışların; Kayseri, Sivas ve Yozgat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji'nin uyardığı 3 ilden biri Kayseri!Meteoroloji'nin uyardığı 3 ilden biri Kayseri!