Meteoroloji Kayseri'yi uyarmaya devam ediyor! Şiddetli rüzgar ve soğuk hava geliyor!

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteoroloji Kayseri'yi uyarmaya devam ediyor! Şiddetli rüzgar ve soğuk hava geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de sonbahar mevsiminin ikinci ayı olan ekim ayına da yağışlı bir şekilde girdik. Havaların bir açıldığı bir kapandığı bu sonbahar mevsiminde havanın nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. 

Meteoroloji 1 Ekim'e ilişkin hava durumu raporunu paylaştı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; bugün Kayseri'de parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Kayseri'de en yüksek sıcaklık 19 derece, en düşük sıcaklık ise 7 derece olması bekleniyor. İlçelerde ise hava durumu genellikle az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor. En düşük sıcaklık Erciyes K.M.'de 11°C, en yüksek sıcaklık ise Yeşilhisar'da 21°C olarak görülmektedir.

Bölge genelinde  havanın parçalı ve çok bulutlu, Yozgat'ın kuzeyi ile Sivas'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredeceği öngörülüyor. seyredeceği öngörülüyor. Rüzgar batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (hamleli 30-50 km/sa) eseceği bekleniyor.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Rüzgarın; öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (hamleli 30-50 km/sa) eseceği beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve karbonmonoksit kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteoroloji Kayseri'yi uyarmaya devam ediyor! Şiddetli rüzgar ve soğuk hava geliyor!