Meteoroloji Kayseri'yi saat vererek uyardı!

Güne çok bulutlu ve yağışlı bir hava ile başlayan Kayseri'de, yağışlar gün boyu devam edecek mi? Hangi ilçelerde kuvvetli yağışlar bekleniyor… Detaylar haberimizde.

Meteoroloji Kayseri'yi saat vererek uyardı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de sonbahar mevsiminin yaşandığıyağışlı havaların etkili olduğu hava sıcaklıklarının azaldığı bugünlerde havanın nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. 

Meteoroloji 23 Eylül'e ilişkin hava durumu raporunu paylaştı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; bugün Kayseri'de  parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı hafif sağanak yağışlı Kayseri'de en yüksek sıcaklık 21 derece, en düşük sıcaklık ise 9 derece olması bekleniyor. İlçelerde ise hava durumu genellikle parçalı ve az bulutlu geçmesi öngörülüyor. En düşük sıcaklık Erciyes K.M.'de 10°C, en yüksek sıcaklık ise Yeşilhisar'da 22°C olarak görülmektedir.

Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin doğu kesimleriin aralıklı hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredeceği öngörülüyor. seyredeceği öngörülüyor. Rüzgar batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

İşte Kayseri ve ilçelerinde beklenen hava durumu:

Meteoroloji Kayseri'yi saat vererek uyardı!