Meteoroloji ilçeleri tek tek sayıp uyardı! 4 ilçeye dikkat

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteoroloji ilçeleri tek tek sayıp uyardı! 4 ilçeye dikkat
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sonbaharın gelmesiyle birlikte Kayseri'de hava durumu belirsizleşiyor.Sıcaklıkların bir anda düşüp yükselmesi vatandaşları tedbirli olmaya itiyor. Vatandaşlar, bugün için nasıl bir hava olacağını öğrenmek için meteoroloji raporlarını yakından takip ediyor.

Meteoroloji 06 Eylül'e ilişkin hava durumu raporunu paylaştı.Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; bugün Kayseri'de  parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Pınarbaşı, Sarız, Tomarza, Yahyalı ilçelerinde ise parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı hava ön görülmektedir. Kayseri'de en yüksek sıcaklık 31 derece, en düşük sıcaklık ise 14 derece olması bekleniyor. İlçelerde ise hava durumu genellikle parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklık Erciyes K.M.'de 19°C, en yüksek sıcaklık ise Yeşilhisar'da 31°C olarak görülmektedir.

Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu, Kayseri ve Sivas'ın güney ve doğu kesimlerinin öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

İşte Kayseri ve ilçelerinde beklenen hava durumu:

Meteoroloji ilçeleri tek tek sayıp uyardı! 4 ilçeye dikkat