Mersin'de ilk yarı sona erdi: Hatayspor 0-0 Kayserispor

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor, Mersin Stadında Hatayspor ile karşılaşıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Mersin'de ilk yarı sona erdi: Hatayspor 0-0 Kayserispor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Kayserispor, Mersin Standı’nda Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. 
Kayserispor, üç puan hedefiyle çıktığı karşılaşmaya Bilal, Gökhan, Attamah, Carole, Jeanvier, Hasan Ali, Kartal Kayra, Baran Ali, Bourabia, Cardoso ve Nozan 11’ile başladı. 

Hatayspor ise Erce, Kerim, Kilama, Calvo, Cemali, Lamine, Görkem, Pedro, Carlos, Rivas ve Aboubakar 11 ile sahada yer aldı. 
Saat 13.30’da Zorbay Küçük’ün düdüğü ile başlayan karşılaşma Hatayspor’un üst üste atakları ile başladı. Henüz ilk dakika içinde Francisco Calvo ile üst üste takımı adına gol şansını değerlendiremedi. 

Kayserispor 34. dakikada ceza sahasında Baran Ali Gezek ile gole yaklaştı ancak Baran Ali’nin kaleyi bulan vuruşunu Erce rahatlıkla kontrol etti. 
42. dakikada Kayserispor bir kez daha gole yaklaşırken Nazon’un kısa mesafeden vurduğu şutu kaleci Erce kurtardı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı. 

Kapalı Kale Mersin’de de Kayserispor’u yalnız bırakmazken Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da karşılaşmayı tribünden izledi. 

Mersin'de ilk yarı sona erdi: Hatayspor 0-0 Kayserispor