Merakla beklenen sonuçlar açıklandı! Kayseri'de kimler görevde yükselecek?

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) merakla beklenen sonuçlar açıklandı. 2024 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği başvuru değerlendirme sonuçları açıklandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Merakla beklenen sonuçlar açıklandı! Kayseri'de kimler görevde yükselecek?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) 2024 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları başvuru değerlendirme sonuçları açıklandı. 

Görevde yükselme başvuru süreci

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri gereğince Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeline Yönelik 2024 Yılı Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı Hakkında Duyuru Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 13 Mayıs 2024 tarihinde yayımlanmıştı. Konuyla ilgili başvurular 20 Mayıs 2024 ila 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ERÜ Personel Daire Başkanlığı tarafından alındı. Üniversite yönetimi sonuçlara itiraz edecek olan personeli de uyardı.

Merakla beklenen sonuçlar açıklandı! Kayseri'de kimler görevde yükselecek?

İtiraz edecekler ne yapacak?

Diğer yandan Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, başvuru değerlendirme sonuçlarına itiraz edecek personelin, 1 Temmuz 2024 tarihinden 05 Temmuz 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar 'Sınav Kurulu Başkanlığına' hitaben yazılmış ve itiraz gerekçesinin mutlaka belirtildiği bir dilekçe ile Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerektiğini duyurdu. 

İşte sonuçlarla ilgili detaylar;

Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayın

Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız