Merakla beklenen gün geldi! Fuar bugün kapılarını açıyor

Kadın kooperatiflerinin heyecanla beklediği gün geldi çattı. Büyük fuar bugün kapılarını açıyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haberinde.

Merakla beklenen gün geldi! Fuar bugün kapılarını açıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek öncülüğünde başlatılan ve kısa sürede Kayseri’nin tüm ilçelerinde kurulan Kadın Kooperatifleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu kooperatifte çalışan kadınlar hem keyifli zaman geçiriyor hem de ev ekonomisine katkıda bulunuyor. 

Kadın Kooperatiflerinde ise neler üretiliyor neler… Giyimden gıdaya, süs eşyasından tutunda halı kilim modellerine kadar el emeği göz nuru ürünler vatandaşlarla buluşuyor. 
Vali Gökmen Çiçek ise kadınlara destek olmaya devam ediyor. Bu çerçevede geçen Dünya Ticaret Merkezi’nde ilki gerçekleştirilen Kadın Kooperatifleri Fuarı’nın bu yıl ikinci gerçekleştirilecek. 

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde açılacak olan fuar için hazırlıklar tamamlandı. Bugün (21 Mayıs Salı) saat 15.00’te kapılarını açacak olan fuar 27 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek. Açılış kapsamında tüm Kayserili vatandaşlar davet edilirken burada alınan ürünlerle kadınlara destek olmak büyük önem taşıyor.