'Memleket demek ne demek?'

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan Kayserispor paylaşımı. Ersoy: Memleket demek ne demek? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Memleket demek ne demek?'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan Kayserispor paylaşımı. Ersoy: Memleket demek ne demek? Mondihome Kayserispor Trendyol Süper Ligin 25. Haftasında evinde Beşiktaş JK ile karşı karşıya geldi. Mücadelede gol sesi çıkmadı ve 90 dakika 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Vekil Ersoy maçı Kapalı Kale ile beraber Kuzey Alt tribününde takip etti. Ersoy maç sonrası 'X' hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

'Memleket demek ne demek?'

'Memleket demek ne demek?'

Ersoy: "Memleket demek ne demek?
Memleket demek; Sen demek, Ben demek, Biz demek... 90 dakika omuz omuza mücadele ettiğimiz Kapalı Kale'li her bir kardeşimi ayrı ayrı tebrik ediyorum..." dedi.

'Bu alemde Kapalı Kale'

Baki Ersoy Kapalı Kale ile omuz omuza maç seyretmenin çok keyifli olduğunu vurguladı. Ersoy: "Beşiktaş karşısında aslanlar gibi mücadele eden tüm kardeşlerimi, teknik heyetimizi ve camiamızın başkan ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Bugün 1 puan aldık ama karakter koyduk ortaya. Bizim için bu çok kıymetliydi. Ayrıca Türkiye’nin en tutkulu taraftar gruplarından birisi olan Kapalı Kale'li kardeşlerimle omuz omuza maç seyretmekte çok keyifliydi.
Bu alemde Kapalı Kale
Sevdamız Kayseri
Sevdamız Kayserispor" dedi.

'Memleket demek ne demek?'