Melikgazi listesi de açılandı! İşe alınanlar belli oldu

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) ile İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde Melikgazi İlçe Müdürlüğünde işe alınanların listesi açıklandı. Detaylar Kayseri Olay Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Melikgazi listesi de açılandı! İşe alınanlar belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) ile İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında, 10 ay süreli okulların temizlik bakım ve onarım faaliyetlerini desteklemek amacıyla 2 bin 40 kişi alınacağı açıklanmıştı. Dün Akkışla, Bünyan, Hacılar, Özvatan ve Sarız ilçelerinin listeleri kesinleşirken bugün de Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde işe alınacak isimlerin listesi yayımlandı. 

İşte liste:

Melikgazi listesi de açılandı! İşe alınanlar belli olduMelikgazi listesi de açılandı! İşe alınanlar belli olduMelikgazi listesi de açılandı! İşe alınanlar belli olduMelikgazi listesi de açılandı! İşe alınanlar belli olduMelikgazi listesi de açılandı! İşe alınanlar belli olduMelikgazi listesi de açılandı! İşe alınanlar belli oldu