Melikgazi'den kurban kesim kursu

Melikgazi'den kurban kesim kursu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurban Bayramının yaklaşması ile yeni bir meslek eğitim kursu açılmasına imkan tanıdıklarını her zaman olduğu gibi Kayseri meslek sektörüne yatırım ve hizmet sunduklarını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları olarak “KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN (KURBAN) KESİMİ ” kursu açtıklarını söyledi. 
Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika Verilecek
Kayseri ilinin ekonomisi, esnaf ve ticaret hacmi ile bir bölge şehir merkezi haline geldiğini belirten Başkan Büyükkılıç, “Sağlıkta, eğitimde, sporda, kültür ve sanatta kısacası her alanda Melikgazi referans hizmetleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Kayseri artık bir bölge şehri ise bunun gerekleri yerine getirilmelidir. Kayseri ilinde özelikle pastırma ve sucuk hem yöresel hem de ekonomik değeri olan ürünlerdir. Bu mesleğin temelini ise canlı hayvan kesemi oluşturmaktadır. Ayrıca her yıl kurban bayramlarında kasap sendromu yaşamamak için KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN (KURBAN) KESİMİ kursu açmaya karar verdik. Gerekli alt yapıyı oluşturduk. Şimdi sıra kurslara katılmak isteyenler için kayıt işlemlerindedir. 3 grup halinde gerçekleştirilecek KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN (KURBAN) KESİMİ kursu saat 18.00 ile 22.00 arasında önce teorik ve uygulamalı olarak verilecektir” dedi.
KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN (KURBAN) KESİMİ kurslarının 15 Ağustos, 22 Ağustos ve 29 Ağustos olmak üzere 3 ayrı grupta Necip Fazıl Kısakürek Sosyal tesislerinde verileceğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, kurslara katılmak isteyenlerin 0 352 252 16 69 nolu telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi.
1.Grup Başlama Tarihi : 15 Ağustos 2016
2.Grup Başlama Tarihi : 22 Ağustos 2016
3.Grup Başlama Tarihi : 29 Ağustos 2016
Saat:18.00 ile 20.00 arasında Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Tesislerinde;
Başvuru Telefonu: 0 352 252 16 69