22 Meclis Üyesinden Ankara'ya Gülsoy çıkarması

22 Meclis Üyesinden Ankara'ya Gülsoy çıkarması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara’da geçirdiği kazanın ardından hastanede tedavisi devam eden  Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda MHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Gülsoy’a ziyaretçi akını sürüyor.  Ticaret Odası’nın 22 Meclis Üyesi otobüs kiralayıp, Gülsoy’a geçmiş olsuna gitti. Meclis Üyesi Hacı Çevikel, “Şu an Mehmet kardeşimizin durumu iyi, herkese selamı var, hemşerilerinden dua bekliyor” dedi.

 3 Ağustos’ta Ankara’da geçirdiği kazanın ardından yaralanan Gülsoy’un tedavisi sürüyor. Kayseri’den, Ankara’ya giden partili ve iş dünyasının temsilcileri de Gülsoy ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletmeyi sürdürüyor.  MHP İl yöneticisi ve aynı zamanda Ticaret Odası Meclisi Üyesi Hacı Çevikel, haber merkezimize yaptığı açıklamada, “Ankara'da, Hacettepe'de tedavisi devam eden Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Gülsoy ziyarete geldik Allah yardımcısı olsun bir an önce sevdiklerine kavuştursun” dedi. Çevikel, “Mehmet kardeşimiz ne yazık ki talihsiz bir kaza geçirdi. Ankara’da şu an tedavisi sürüyor. Biz de kendisini ziyarete gittik. Kayseri’ye selamı var, hemşerilerinden dua bekliyor. Bizimle de konuştu, hal hatır sordu. Biz de hem kendisine hem de yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşup, aramıza dönecek” şeklinde konuştu.

 22 MECLİS ÜYESİ OLARAK GEÇMİŞ OLSUNA GİTTİK

Çevikel, Kayseri Ticaret Odası’ndan 22 Meclis üyesi olarak, dün sabah saatlerinde yola çıkıp, Ankara’ya gittiklerini de belirterek, “Ankara’ya gidip, Mehmet kardeşimize destek verelim diye öneri de bulunduk. Sağ olsunlar 22 arkadaşımız  ile birlikte otobüs kiralayarak birlikte kardeşimizi ziyaret etti. Bu şekilde moral vermek istedik. O da mutlu oldu. Herkese selamı var.” ifadelerini de kullandı.

Mehmet Gülsoy'un, tedavisi Ankara'da sürüyor...

 

Haber: Cafer ZENGİN