Mantılı paylaşım Kayserispor taraftarını kızdırdı!

Yılport Samsunspor'dan mantı paylaşımı. Samsunspor Kulübü Kayserispor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyet sonrası mantı paylaşımı yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Mantılı paylaşım Kayserispor taraftarını kızdırdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yılport Samsunspor'dan mantı paylaşımı. Samsunspor Kulübü Kayserispor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyet sonrası mantı paylaşımı yaptı. Mondihome Kayserispor Trendyol Süper Ligin 22. haftası kapsamında dün akşam deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Samsunspor'un 10. Dakikada Zeki Yavru ve 57. Dakikada Ercan Kara'nın attığı gollerle 2-0 sona erdi. Kayserispor bu mağlubiyet ile ligde üst üste 8. mağlubiyetini aldı.

Müsabaka sonrası Samsunspor kulübü resmi sosyal medya hesabı üzerinden mantı paylaşımı yaptı. Kulüp tarafından 'Günün Menüsü' başlığı ile yapılan paylaşım Kayserispor taraftarını sinirlendirdi.

Mantılı paylaşım Kayserispor taraftarını kızdırdı!

Kayserispor'lu taraftarlar yapılan paylaşımın altına gönderdikleri yorumlar ile tepkilerini dile getirdiler. Gelen yorumlardan bazıları ise şu şekilde; "Bu devran döner ilk maç galip geldik giderken Allah'a emanet olun dedik, bir tane kötü yorum göremezsiniz. Vasat durumunuzun böyle paylaşımlar yaparak üstünü örtmeye, taraftarınızın gönlünü kazanmaya çalışıyorsunuz galiba.", "Ligde kalmasını istediğim kulüplerden biriydi Samsunspor. Demek ki bir kaç galibiyet alınca siz de gerçek yüzünüzü gösterdiniz. Dostluk mesajlarınızın hepsi yalanmış. Gün gelir, devran döner.", "Sizi kayseri'de öyle güzel ağırladık çok da güzel sloganlar ile karşıladık, bizim yaptığımız adamlığa çıkamazsınız bunu gördük. Alt tarafı bir galibiyet ama elbet şampiyon olmadınız. Sadece yazık...", "gün gelir devran döner merak etmeyin.", "Sil şunu", "Dost sanıyorduk bizde 2-1 yendiğimiz zaman kimse hakaret etmedi işte yorumlarda kendilerini belli ediyolar."