Mame Thiam'ı istemeyen kalmadı- Şimdi de…

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kayserispor'dan Pendikspor'a transfer olan Mame Thiam, Süper Lig'in en çok aranan oyuncularından biri oldu. Göztepe, Eyüpspor, Konyaspor ve Sivasspor'un ilgisini çeken Senegalli oyuncu, Kayserispor taraftarlarının da gönlünde yer almaya devam ediyor. Thiam'ın kararı merakla bekleniyor. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Mame Thiam'ı istemeyen kalmadı- Şimdi de…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mame Thiam, Süper Lig'in en gözde oyuncularından biri oldu. Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra Pendikspor'a transfer olan Senegalli golcü, İstanbul temsilcisinin küme düşmesiyle birlikte kariyerine 1. Lig'de devam etmek istemiyor. Thiam'a birçok Anadolu kulübü teklif yapmaya hazırlanıyor.

Sivasspor da devreya girdi

Mame Thiam, Türkiye kariyerine Kasımpaşa'da başladı. Oradan Fenerbahçe'ye, ardından Kayserispor'a ve son olarak Pendikspor'a transfer olan Thiam, her gittiği kulüpte kalitesini ortaya koydu.. Senegalli, Pendikspor'un Süper Lig'den düşmesi sonrasında, Pendikspor'dan ayrılma kararı verdi. Thiam, yeni arayışlara yönelirken, Kayserispor'a gelmeden önce Konyaspor ve Sivasspor'un da ilgilendiği öğrenildi. Bülent Yugun yönetimindeki Sivasspor, gündemine yeniden Mame Thiam'ı aldı. Thiam, yeniden Anadolu kulüplerinin radarında bulunurken, Göztepe, Eyüpspor, Konyaspor ve Sivasspor, Senegalli oyuncuya teklif hazırlığında bekliyor.

Mame Thiam'ı istemeyen kalmadı- Şimdi de…

Kayserispor taraftarı Mame Thiam'ı unutamıyor

Kayserisporlu taraftarlar Mame Thiam'ı unutamıyor. Kayserili sporseverler, Senegallinin yeniden Sarı-Kırmızılı takıma gelmesini istiyor. Kayserispor'da en çok gol atan yabancı futbolcu olan Thiam, geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı forma ile ilk yarı itibariyle 11 gol atmıştı. Taraftarlar Mame Thiam'ın yeniden Kayserispor forması giymesini çok istiyor. Thiam'ın kariyerine hangi kulüpte devam edeceği merak konusu oldu.