Maliyeti en düşük Kayserisporlu futbolcu takımdan ayrılıyor!

Kayserispor'un en düşük maliyetli futbolcusu Anthony Uzodimma, Göztepe ve Karpaty Lviv'in transfer listesinde yer alıyor. Geleceği merak konusu olan Nijeryalı futbolcu Kayserispor da kalacak mı? Detaylar Kayseri Olay Haber'de

Maliyeti en düşük Kayserisporlu futbolcu takımdan ayrılıyor!

Kayserispor'un maliyeti en düşük futbolcusu Anthony Uzodimma yuvadan uçuyor mu? Uzodimma'nın geleceği belirsiz. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Nijeryalı futbolcuya, Göztepe'nin ardından talipleri çoğaldı.

Ukrayna temsilcisi Karpaty Lviv de talip oldu

Sarı-Kırmızılı takımla sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki futbolcunun hangi kulübe transfer olacağı merak konusu. Uzodimma, Kayserispor’a Agali Futbol Akademisinden transfer edilmişti ve teknik direktör Burak Yılmaz'ın raporu doğrultusunda takımda devam edilmeme kararı alınmıştı. Uzodimma'YA Ukrayna temsilcisi Karpaty Lviv de talip oldu.

Maliyeti en düşün Kayserisporlu futbolcu takımdan ayrılıyor!

Sakatlığı devam ediyor

Anthony Uzodimma’nın sakatlığı devam ediyor.  Anthony Uzodimma sol dizindeki kıkırdak yaralanması nedeniyle 25.01.2024 tarihinde ameliyat olmuştu. Yeni sezonda Kayserispor ile devam etmeyecek olan Nijeryalı futbolcu, 12 maçta 778 dakika ter döktü. Uzodimma, geçen yıl oynanan Samsunspor maçında kritik bir gole imza atmıştı.