Makam aracı sünnet arabası olacak!

Vatan Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erdoğan Demir ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Asım Bulur, seçilmeleri takdirde rantçı sisteme son vererek kamu hizmetini önceleyen bir anlayışla hizmet edeceklerini vurguladılar. Bulur, makam aracının halkın aracı olduğunu belirterek, makam aracının sünnet arabası olacağını söyledi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Makam aracı sünnet arabası olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Vatan Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erdoğan Demir ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Asım Bulur, Olay ailesini ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgiler verdiler. Eşit koşullarda bir yarışın olmadığını belirten Vatan Partisi adayları, medyanın kendilerine yer vermemesini eleştirerek, Olay ailesine yayıncılık anlayışından dolayı teşekkür etti. Dünyadaki dengelerin değiştiğini ifade eden Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erdoğan Demir, dünyanın jandarmalığına soyunan ABD’nin ekonomik sıkıntılar içinde olduğunu ve ABD halkının yaşam standartlarının düştüğünü belirterek, Türkiye’nin güçlerini artıran Rusya ve Çin’le ortak hareket etmesi gerektiğini ifade etti. 
Kocasinan Belediye Başkan Adayı Asım Bulur ise ‘yıkmak değil, yapmak; satmak değil, almak; tüketmek değil, üretmek için geliyorum’ diyerek toplumun tüm kesimlerine hitap eden projeleri olduğunu belirtti. Evlenen çiftlere yatak ve uyku seti hediye edeceklerini belirten Bulur, doğum yapan anneye 5 bin lira destek vereceklerini açıkladı. Makam aracının halkın aracı olduğunu belirten Bulur, düğünü-sünneti olan tüm vatandaşlara makam aracının şoförü ile birlikte hizmet edeceğini de sözlerine ekledi.