'Mahallemizde petrol fışkırmaya başladı!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış,'Gabar'dan sonra bizim mahallede, Erenköy'de petrol fışkırmaya başladı. Maşallah' açıklamasıyla dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Mahallemizde petrol fışkırmaya başladı!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Bazı bölgelerde sel felaketleri yaşandı. Kayseri'de bir çok noktada altyapı kullanılamaz hale geldi. Alyapının sos verdiği anlara dair fotoğraflar paylaşan muhalefet mensupları ise iktidar belediyelerine gönderme yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış da bu isimlerden biri oldu.
'Mahallemizde petrol fışkırmaya başladı!' Ünalmış, yağan yağmur sonrası ortaya çıkan altyapı sorununa dikkat çekmek amacıyla "Mahallemizde petrol fışkırdı" göndermesi yaptı.
'Mahallemizde petrol fışkırmaya başladı!'
ÜNALMIŞ: AL DİREK ARABAYA KOY!
Mahallede yaşanan altyapı sıkıntısını gündeme taşıyan CHP'li Niyazi Ünalmış, açıklamasında şu ifadeler kullandı: Allahımıza şükürler olsun. Gabar’dan sonra bizim mahallede (Erenköy) de petrol fışkırmaya başladı. Maşallah. Hem de nasıl petrol biliyor musunuz? Al direk arabaya koy, öyle. Arabalar hazır mı? Akşama konvoy var. Mahalleye bekleriz"
'Mahallemizde petrol fışkırmaya başladı!'