Maça giriş cezası olan Kapalı Kale'den maç öncesi dikkat çeken açıklama!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Kayserispor'un 13. Haftada evinde oynadığı Adana Demirspor maçı sonrası Kayserispor taraftarına bir sonraki iç saha maçına giriş yasağı vermişti, maça girişleri yasak olan Kapalı Kale'nin dün akşam yaptıkları açıklama dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Maça giriş cezası olan Kapalı Kale'den maç öncesi dikkat çeken açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Kayserispor'un 13. Haftada evinde oynadığı Adana Demirspor maçı sonrası Kayserispor taraftarına bir sonraki iç saha maçına giriş yasağı vermişti, maça girişleri yasak olan Kapalı Kale'nin dün akşam yaptıkları açıklama dikkat çekti. PFDK maç sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: "26 Kasım günü oynanan Kayserispor-Adana Demirspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Tribünü Alt C-D-E numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet çerçevesindeki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir."

Kayserispor kulübü ise PFDK'nın aldığı kararı hatırlatarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile kulübün, ceza alan bloklarda bulunan kombine sahiplerinin koltuklarını bu maç için satışa açacağını duyurmuştu. Kayserispor tarafından dün yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı, "Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun almış olduğu karar gereği; Adana Demirspor karşılaşmasında Kuzey Alt C-D-E blokta yer alan taraftarlarımızın Pendikspor müsabakasına girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir. Kulübümüzün almış olduğu karar gereği, PFDK kararı ile ceza alan bloklarda bulunan kombine sahiplerinin koltukları bu maç için satışa açılacaktır."

Maça giriş cezası bulunan Kuzey Alt Tribünü C-D-E numaralı bloklarda maçı takip eden ve Kayserispor'un en ateşli taraftar grubu olarak bilinen Kapalı Kale'den maç öncesi dikkat çeken bir açıklama geldi. Kapalı Kale resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli ve Büyük Kayserispor Ailesine; Şehrimizin en büyük değeri olan Kayserisporumuz liderliğinde yine bu şehre ait bütün parçaların kenetlendiğine şahitlik etmekteyiz.

Bu şahitliğin bir yenisini ve daha da güçlüsünü yapmak üzere Pazar günü saat 16.00’da Şehrin Kalbinde buluşuyoruz. Bu başarılı yükselişin sahibi olan futbolcu ve teknik ekibimiz başta olmak üzere her bir parçanın hakettiği güçlü ordu olan 12. Adam olma görevini yapmak adına Kadir Has’ta son dakikaya kadar Sevdamızı haykırmaya çağırıyoruz.

Ligdeki yakaladığımız bu ivmenin en önemli mimarlarından olan bu renklere gönül vermiş taraftarlarımızı Şehrimizin Takımı olan Kayserisporumuza itici gücü ve ayrılmaz bir parçası olduğunun farkındalığıyla daha da yüksek sesle ve çok daha büyük bir coşkuyla takımımızı desteklemeye çağırıyoruz.

Son olarak yarım asırlık sevdamızın bu başarılı yürüyüş yolunda asla yalnız olmadığını ve desteklerimizin Erciyes gibi her an yanında ve arkasında olduğunu yıkılmaz ve yılmaz Kapalı Kale ailesi olarak yeniden duyuruyor ve bütün şehrimizi Kadir Has’ı hep bir ağızdan inletmeye, yeni bir zafere ortaklık etmeye davet ediyoruz.

Kapalı Kale"