Maç günü: Kayserispor Beşiktaş'ı konuk ediyor!

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasının kapanış maçında Kayserispor, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Maç günü: Kayserispor Beşiktaş'ı konuk ediyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasının kapanış maçında Kayserispor, Avrupa’dan moralsiz dönen Beşiktaş’ı konuk ediyor. Siyah Beyazlılarla oynadığı son 8 lig maçın yedisini kaybeden Kayserispor, hem bu seriye hem de galibiyet hasretine son vermek istiyor. 

Maç günü: Kayserispor Beşiktaş'ı konuk ediyor!
Ligde henüz galibiyeti bulunmayan, oynadığı 5 karşılaşmadan 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan sarı kırmızılıların bu karşılaşmada önemli eksikleri bulunuyor. Kayserispor’da Ali Karimi, Julian Jeanvier, Anthony Uzadimma ve Macid Hosseini’nin bu karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor. 
Avrupa kupalarına 4-0’lık Ajax yenilgisi ile başlayan Beşiktaş’ta ise bu karşılaşmada sakatlanan Al-Musrati’nin yanı sıra sarı kart cezalısı Arthur Masuaku da forma giyemeyecek. Talihsiz bir sakatlık yaşayan Beşiktaş’ın kaptanı Necip Uysal da uzunca bir süre sahalardan ayrı kalacak.

Burak Yılmaz’ın RHG Enetürk Enerji Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmaya  Bilal, Gökhan, Attamah, Arif, Carole, Kartal, Bourabia, Boa Morte, Cardoso, Mane, Nazon 11’i ile başlaması bekleniyor. 
Siyah beyazlıların muhtemel 11’i ise şöyle; Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Emirhan, Ndour, Gedson, Rashica, Rafa, Semih, Immobile
Karşılaşmanın hakemi ise Atilla Karaoğlan...