Maç günü: 12'de kalsın 13 olmasın!

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor bugün Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Kayserispor Mersin'de oynanacak karşılaşmada 12 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Maç günü: 12'de kalsın 13 olmasın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Kayserispor bugün saat 13.30’da Mersin Stadı’nda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. 

Zorbay Küçük’ün yöneteceği karşılaşma öncesi Kayserispor ligde çıktığı 8 maçta 3 yenilgi 5 beraberlik alarak 5 puan topladı. Rakibi ise 3 beraberlik 5 yenilgi ile 3 puana sahip. Ligde henüz galibiyetle taşımayan iki takımın mücadelesinde Kayserispor, 12 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ligde Kayserispor ve Hatayspor’un yanı sıra Adana Demirspor’da henüz galibiyet alamadı. 

Son olarak geçen sezonun 34. haftasında teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde deplasmanda Pendikspor'u 2-1 yenen Sarı-kırmızılılar, Sinan Kaloğlu ile galibiyet hasretine son vererek, bir çıkış yapmayı planlıyor. Kayserispor’da sarı kart cezalısı Aylton Boa Morte bu karşılaşmada forma giyemeyecek.