LimonHost Her İhtiyaca Uygun Çözüm Sunuyor

Sınırsız hosting paketlerinin kullanılmasıyla kullanıcılar sınırsız disk alanına sahip olabiliyorlar.

LimonHost Her İhtiyaca Uygun Çözüm Sunuyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Web sitesi, disk alanı, e-posta hesabı sayısı, subdomain, trafik ve veri tabanı sayısı gibi özelliklerin bir kısmının ya da tamamının sınırsız olarak sağlandığı hosting paketleri, kota kaygısı olmadığından kullanıcıların çoğu tarafından son derece cazip bulunuyor. Sınırsız hosting paketinde kullanıcılara hem disk hem trafik olarak herhangi bir sınır koyulmuyor. Kullanıcılar istedikleri büyüklükte binlerce sayfayı sınırsız hosting paketi ile kolaylıkla oluşturabiliyorlar. Ayrıca disk ya da trafik konusunda da herhangi bir kısıtlama ile karşı karşıya kalmıyorlar.

LimonHost kullanıcılarına, başlangıç paketi hariç diğer hosting paketlerinde sınırsız hosting hizmeti sunuyor. Sınırsız hosting hizmetleri sayesinde çok sayıda web sitesi tek bir hosting paketinin altında barındırılabiliyor. Bu durum hem proje maliyetlerinin düşürülmesinde hem de yönetimin kolaylaştırılmasında önemli bir avantaj sağlıyor. Sınırsız hosting paketlerinin kullanılmasıyla kullanıcılar sınırsız disk alanına sahip olabiliyorlar. Böylece kullanıcılar sitelerinde kullandıkları görseller ve diğer dosyalar ile ilgili olarak herhangi bir depolama sorunu yaşamıyorlar. Ziyaretçilerin, web sitelerindeki her sayfa gösterimi web sitesinin trafik kotasına yansıyor. Hosting paketinin sağlamış olduğu trafik kotası aşıldığında web sitesinde yavaşlamanın yanı sıra web sitesinin fazla kaynak kullanımı nedeniyle kapanması söz konusu olabiliyor. Sınırsız hosting paketlerinde limitsiz trafik özelliği bulunduğundan bu tür durumlar yaşanmıyor. 

Web sitelerine ait verilerin depolandığı sistemler veri tabanı olarak adlandırılıyor. Kullanıcılar veri tabanları içerisinde tablolar oluşturup sitelerinin verilerini kolayca yönetebiliyor ve ihtiyaç duyduklarında görüntüleyebiliyorlar. Sınırsız hosting paketlerinden yararlanan LimonHost kullanıcıları MySQL ile veri tabanı oluşturabiliyorlar. Böylece; projelerinin yönetimini kolaylaştırıyor ve ekstra veri tabanı ihtiyaçlarından kaynaklanabilecek olan maliyet artışlarının da önüne geçebiliyorlar. 

LimonHost’un tüm hosting paketleri kullanıcılarına belirli sayıda e-posta hesabı oluşturma imkanı sağlıyor. Ancak sınırsız hosting paketleriyle kullanıcılar web siteleri için sınırsız sayıda e-posta hesabı oluşturabiliyorlar. Bu durum özellikle kurumsal siteler için oldukça avantajlı olarak kabul ediliyor. 

LimonHost Kullanıcılarına 7/24 Destek Sağlıyor

Virtual Private Sunucu diğer bir deyişle VPS; fiziksel sunucuların sanallaştırma yazılımları kullanılarak birden fazla sunucuya dönüştürülmesi sonucunda elde ediliyor. Web sitelerinin ya da uygulamalarının internet üzerinden kullanılması anlamına gelen VPS hosting; temel olarak dosya paylaşımını istemeyen, geniş alan boyutlarıyla sistem gücüne ihtiyaç duyan kullanıcıların ihtiyaçlarının karşılanmasını hedefliyor. VPS hostingin sistem gereksinimleri, kullanılan servise ve ihtiyaçlara göre şekillendirilebiliyor.  Sanal sunucular, internet sitelerinde kullanımı en çok tercih edilen hosting hizmetleri arasında yer alıyor. Sanal sunuculara sanallaştırma teknolojisi bulunmakta olup bu sayede birden fazla kullanıcının yer aldığı bir sunucuda kaynaklar özel olarak kullanılabiliyor. VPS’ler dedicated sunuculara göre daha ucuz, paylaşımlı sunuculara göre ise daha güvenli ve daha yüksek performanslı olarak kabul ediliyor. Ayrıca VPS ile birlikte sunucunun root’una da erişilebiliyor. Bu sayede uygulamalar kurulup ortam değişikliği yapılırken root erişimi olmayan paylaşımlı sunucularda bu değişiklikler hosting firması tarafından gerçekleştiriliyor.  VPS tercih eden kullanıcılar,  sanal sunucularda daha büyük bir alan sağlandığı için kaynak limitlerinden dolayı bir sıkıntı yaşamıyorlar.  Aynı sunucu içerisindeki komşu VPS sisteminin eklendiği durumlarda söz konusu saldırının o sunucuda bulunan diğer sanal sunuculara sıçrama olasılığının çok düşük olduğu biliniyor. Çünkü hypervisorler farklı VPS ortamları oluşturmalarının yanı sıra çok katmanlı bir ağ güvenliği sağlıyor, sunucuya giriş çıkışları çok sıkı bir şekilde kontrol ediyorlar. 

LimonHost İle Kaliteli Ve Uygun Fiyatlı Hizmetlere Kolaylıkla Ulaşabilirsiniz

LimonHost müşterileri [email protected] adresine özel olarak herhangi bir ek ücret ödemeden mail servisinden yararlanabiliyorlar. Bunun yanı sıra hazır web sitesi tasarım aracından yararlanarak ücretsiz site kurulumunu da özel olarak tamamlayabiliyorlar. DNS işlemlerini de ek bir ücret ödemelerine gerek kalmadan domain panellerinden online olarak yönetebiliyorlar.  LimonHost; Whois sorgulama aracı sayesinde kullanıcılarına, herhangi bir domainin kime ait olduğunu sorgulayabilmelerini sağlayan bir hizmet sunuyor. Bu sayede kullanıcılar; eğer domain sahibinin bilgileri gizlenmemişse; e-mail, telefon ve adres gibi kişisel bilgilerine erişebilme şansını elde ediyorlar. LimonHost kullanıcıları, satın aldıkları bir domaini hosting paketlerine ekleyebiliyorlar. cPanel arayüzü aracılığı ile diledikleri bir başka alan adına yönlendirebiliyorlar. Ayrıca; LimonHost’un müşteri paneli içerisinde bulunmakta olan Alan Adı başlığının altında yer alan Transfer Bölümü’den, alan adını ve transfer kodunu yazarak domain transferlerini tamamlayabiliyorlar. İyi bir domain adı seçilmesi; markalaşma açısından son derece önemli bir rol oynuyor. Bu nedenle domain adı seçimi aşamasında; özgün, akılda kalıcı, kısa ve marka değeri yüksek isimlerin tercih edilmesi dikkat edilmesi gereken en önemli konu olarak kabul ediliyor. Böylece web sitesinin arama motorlarında üst sıralarda yer alması sağlanabiliyor. Bunun yanı sıra içerisinde özel karakterin yer almadığı alan kullanıcı dostu alan adlarına sahip web sitelerine de hızlı erişim sağlanması mümkün olabiliyor.