Kumsmall'da 1 yılda AVM'nin doluluk oranı yüzde 86'ya ulaştı!

Kumsmall Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla, AVM'nin 1'inci yıl etkinlikleri kapsamında açıklamalarda bulundu.

Kumsmall'da 1 yılda AVM'nin doluluk oranı yüzde 86'ya ulaştı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

29 Ekim 2020’de faaliyete geçen Kumsmall AVM’nin  46 adet olan mağaza sayısının şu an 217 adete çıktığını, Avm’nin doluluk oranının yüzde 86’ya ulaştığını söyleyen Kumsmall Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla, “Alışveriş merkezimiz bu güne kadar yerli ve yabancı olmak üzere toplam 2 milyon 500 bin kez ziyaret edildi, 12 ülkeden yaklaşık 20’ye yakın satın alma heyeti tarafından Avm’miz ziyaret edilmiştir. 1 yıl süresince toplam istihdama katkısı sağlanan personel sayısı 1500’e ulaştı.” dedi.
“Ulaşım Yollarımız Tamamlanıyor”
Covid-19’a yönelik tedbirler kapsamına ek olarak aşılama için aşı noktaları oluşturulduğunu belirten Yunus Tarla, AVM’nin eksik olan işleriyle alakalı TOKİ ile görüşmeler yapılarak sürecin kendileri tarafından titizlikle takip edildiğini söyledi.  AVM’ye ulaşan yollarla alakalı girişimlerde bulunduklarını da hatırlatan Başkan Tarla, “ Ulaşım yollarının yapımı devam etmektedir. Müşteri ve personel taşımacılığı için 20 adet servisimiz hizmet vermektedir. Bunun yanında Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle ek otobüs seferleri de hizmet vermeye başlamıştır” dedi.
"1. Yıl Etkinliklerimiz Yoğun Talep Gördü"
Tertip etmiş olduğumuz 1. Yıl etkinliklerimizde ilk gün 75 bin kişi, ikinci gün 186 bin 300 kişi son gün i konser programımıza ise 250 bin kişinin üzerinde misafirlerimiz katılım sağlamıştır.    Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma AVM’si olan Kumsmall pandemi koşullarına uygun alışveriş  imkanı  ve ulaşımı kolaylığı sunan önemli bir projedir. Buranın yapımında emeği geçen, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Bakanımıza ve dönemin Başbakanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın TOKİ’ye talimatları ile hizmete açılmıştır. Bu değerli katkılarından dolayı kendilerine teşekkürü bir borç biliriz.  Önceki dönem Başkanımız Rahmetli Başkan Mehmet Ali Çevrim’e, emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’a, Sayın Mustafa Elitaş Bakanımıza, önceki dönem başkanımız Sayın Taner Yıldız Bakanımıza,  Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu ve Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyoruz,şükranlarımızı sunuyoruz.”