KumsMall AVM mobilya bölümünde boş dükkan kalmadı

KAYMOS Başkanı ve KumsMall AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, Olay Türk TV'de yayınlanan 'Ramazan Özel' programına konuk oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
KumsMall AVM mobilya bölümünde boş dükkan kalmadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS)  Başkanı Mehmet Yalçın, Avrupa'nın en büyük karma AVM'si olan KumsMall AVM'deki çalışmalar ve son durumu hakkında bilgi verdi. Olay Türk TV'de Ramazan Özel programında konuşan Başkan Yalçın mobilya bölümünde satılmayan dükkan kalmadığını dile getirdi.
"Mobilya kısmında kesinlikle boş yerimiz yok" diyen Başkan aYalçın; "KumsMall'un nlamı Kayseri Uluslararası Mobilya Sarayı. Burası mobilyanın ticarethane ve sarayı. Bilinen klasik AVM tarzında değil yapı çok büyük sadece orta kısmında klasik AVM var. Şehir Hastanesi'ni 3 yıl önce eleştirenlerin şimdi ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorlar mobilya konusunda da o tarihte eleştirenler bugün ne kadar kıymetli olduğunu anlamaya başladılar. İmalat kısmında herkes yerleşti orada satılmayan bir yerimiz yok. 302 bin metrekarede kapalı alanda 186 bin metrekare kiralanabilir bir alan bunun içerisinde 400 tane mağaza var bu mağazaların yaklaşık 210 tanesi mobilya kısmı. 190 tanesi ise klasik yeme, içme ve eğlence kısmı. Mobilya kısmında kesinlikle boş yerimiz yok" ifadelerini kullandı.