Kumsmall AVM'de hafta sonu etkinliklerine yoğun ilgi

Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla Kumsmall'da hafta sonu etkinlikleri yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Kumsmall AVM'de hafta sonu etkinliklerine yoğun ilgi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kumsmall Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla Kumsmall’da hafta sonu etkinlikleri yoğun ilgi gördüğünü belirterek: “Yıl sonu etkinlikleri hareketliydi, 542 bin kişi katıldı. Kayseri bu konuda etkinliklere pandemi dönemindeki kısıtlamalardan dolayı yoğun ilgi oluyor. Bu yoğunluk ve ilgiyi AVM yönetimi ve esnafı olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Kumsmall AVM hem Türkiye’nin hem Kayseri’nin gururu olan çok büyük bir yatırım. Zaman geçtikçe çok daha güzel gelişmeler oluyor. Hem halkımız hem basın kuruluşlarımız hem de siyasilerimiz buraya ilgi gösteriyorlar.” dedi. Başkan Tarla Kumsmall AVM’nin Kayseri’nin parlayan yıldızı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Gelecekte burası mobilyanın finans merkezi olacak, bunun böyle olacağını hep iddia ediyorum. Mobilya denilince insanlar tabii ki her sene mobilya yenilemiyorlar fakat gördükçe değiştiriyor ve eşine dostuna tavsiye ediyorlar. Böyle sıcak ve güzel bir mekanda ailecek gezebiliyor, alışverişini yapabiliyor, yemeklerini yiyebiliyor ve çocukların eğlendiriyorlar. Bu modern tesis içerisinde mobilyalarını da alabiliyorlar.” 
Her Geçen Gün Farklı Proje Planlamaları Yapılıyor
Çocuk eğlence merkezi açılmasının ardından yoğun bir şekilde çocuklara yönelik etkinlikler organize ettiklerine değinen Başkan Tarla, “Önceliğimiz çocukların memnuniyeti, çocuklar memnun olunca ailelerde memnun oluyor. Yaptığımız anketlerde memnuniyet gözlemleniyor. Havaların soğumasıyla birlikte daha fazla bir yoğunluk oluşmaya başladı. “ dedi. Her geçen gün farklı organizasyonlar yaptıklarını söyleyen Yunus Tarla, “Eksikler tamamlanıyor, yeni markalar AVM’ye geliyor.  AVM doldukça daha rağbet gösteriyor insanlar. Bu işe inanmak gerekiyordu ve biz ekibimizle bu inancı hep canlı tuttuk. Geçmişte burası tutmaz şeklinde tereddüt edenler şimdi yanıldıklarını görüyorlar.” şeklinde konuştu. 
Mehmet Yalçın: “Amacımız Kumsmall AVM’nin Bilinirliğini Artırmak”
Kumsmall Avm’nin yıl sonu ve hafta sonu etkinliklerinin rağbet gördüğünü, beklenenin üzerinde talep olduğunu söyleyen Kumsmall AVM Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın toplum ve insanların Kumsmall’da etkinlik yönünde bir eksiklik olduğu söylediklerini belirterek, “Düzenlenen etkinliklerin pandemi nedeniyle sınırları belliydi. Yılsonu ve hafta sonu  yapılan etkinlikler yoğun ilgi gördü. Yıl sonu etkinliklerinde 500 binin üzerinde kişi katılım oldu. Çevre illerden de yoğun talep gördü. Bu tarz etkinlikler artarak devam edecek. Amacımız Kumsmall AVM’nin bilinirliğini artırarak yoğunluğu sağlamak. Ara tatil döneminde yapılan etkinlikler çocuklarla birlikte aileleri de buraya çekiyor. Burada esas olan çocuklarımızın mutluluğudur.” dedi