Kriz büyüyor! Kayserili gazeteci ile eşi bir kez daha mahkemelik

Kayserili Gazeteci Nagehan Alçı ile eski esi Rasim Ozan Kütahyalı arasında sular durulmuyor. İkili bir kez daha mahkemelik oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kriz büyüyor! Kayserili gazeteci ile eşi bir kez daha mahkemelik
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili Gazeteci Nagehan Alçı, ikiz çocuklarının babası, 13 yıllık eşi, meslektaşı Rasim Ozan Kütahyalı’ya ‘pek kötü ve onur kırıcı davranış ve evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ nedeniyle boşanma davası açmıştı. İkili ardından anlaşma yoluna gitmiş ve geçtiğimiz yıl ekim ayında boşanmıştı. 

Alçı, geçtiğimiz günlerde dikkat çeken iddialarda bulunmuştu. ‘Artık susmayacağım’ diyen Alçı, evliliği süresince ekonomik, psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü bu şiddetlerin boşanmanın ardından da devam ettiğini iddia etmişti. 

Kriz büyüyor! Kayserili gazeteci ile eşi bir kez daha mahkemelik

Alçı, belirsiz alacak davası açtı

İkili arasında sular durulmazken bir kez daha mahkemelik oldular. Hürriyet’ten Özge Eğirkar’ın haberine göre, Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile bu defa mal paylaşımı konusunda adliyelik oldu. Rasim Ozan Kütahyalı’nın tehdit ve manipülasyonları nedeniyle mal varlıklarını paylaşmadan anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğini iddia eden Alçı, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak şimdilik 100 bin liralık katılma alacağı (belirsiz alacak) davası açtı. Mahkemeye başvuran Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın mal varlıklarının devrinin ve satışının engellenmesi için tedbir konulmasını istedi.

'Kütahyalı, Alçı'nın adını kullanarak bankalarda çok sayıda kredi kartı çıkarttı'

Müvekkilinin son 5 yıldır boşanma isteğini söylemesiyle birlikte Kütahyalı’nın eşinden habersiz şekilde gayrimenkul devirleri yaptığını anlatan Nagehan Alçı’nın avukatı Gözde Egemen, Kütahyalı’nın, Alçı’nın adını kullanarak bankalarda çok sayıda kredi kartı çıkarttığını söyledi. 

Alçı avukatı aracılığıyla, Kütahyalı'nın ortak hesaptaki tüm birikimlerini kendisi, anne, baba ve ablasının hesabına geçirdiği iddia ederek son 12 yıldaki tüm banka hesaplarının incelenmesini talep etti.