Kritik toplantı öncesi dikkat çeken Ankara ziyareti

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın bugün düzenleyeceği kritik basın toplantısı öncesi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Ankara'da yaptığı ziyaret dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kritik toplantı öncesi dikkat çeken Ankara ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Ankara’da dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç ile Başkan Çamlı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. 

Dikkat çeken ziyarette ne konuşulduğu merak konusu oldu. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Büyükkılıç, Bakan Kurum’a ilgi ve samimi desteklerinden dolayı teşekkür etti. Büyükkılıç, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a çalışmalarımıza gösterdiği yakın ilgi ve samimi desteklerinden dolayı şehrim adına şükranlarımı arz ederim..” dedi. 

Diğer yandan Sivassspor yenilgisinin ardından Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Kayseripsor Başkanı Ali Çamlı bugün saat 11.30’da basın mensupları ile bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulunacak.