Kritik maç öncesi Kayserisporlu isimden dikkat çeken açıklama!

Kayserispor Başkan Yardımcısı ve Avrupa'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hizar, konyaspor maçı öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kritik maç öncesi Kayserisporlu isimden dikkat çeken açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’de ilk haftayı BAY geçen Kayserispor, ikinci hafta Sivasspor ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Kaybedilen maçın ardından zehir zemberek açıklamalarda bulunun Kulüp Başkanı Ali Çamlı, istifa ettiğini söylemiş ve genel kurul kararı almıştı. 

Kayserispor’da hareketli günler sürerken Kayserispor Başkan Yardımcısı ve Avrupa’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hizar’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. 

Hizar, kasım 2023 yılında Ali Çamlı’nın istediği ile göreve geldiğini ifade ettiği açıklamasında Çamlı’nın aldığı her kararda yanında olduğunun altını çizdi. 
Hizar’ın açıklamaları şöyle; 

“Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ağabeyimizin inisiyatifiyle geçen sene kasım 2023 itibariyle Kayserispor'un Avrupa dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine ve As Başkanlığına, 09.06.2024 tarihinde yapılan Genel Kurul'da da, Kayseripor Başkan Yardımcılığı ve Avrupa dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildim. Bu dönem içerisinde, özel ve Aile hayatımızdan taviz verip elimizden geldiğince Kayserisporumuz için Hizmet etmeye çalıştık, çapaladık.
Bu güne gelene kadar hep Başkanımız Ali Çamlı ağabeyimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğim. Altına çizerek şunun bilinmesini isterim, Benim safım belli,  ‘Yola çıktığımızı, yolda gördüklerimize değişmeyiz’ Ali Çamlı Başkanımız ne karar aldıysa onun yanındayım,  tamamsa tamam, devamsa devam. Bundan sonra yönetim olarak alacağımız kararlar hayırlara vesile olur ve Kayserispor kazanır inşallah.” 

Diğer yandan Kayserispor bugün Konyaspor ile deplasmanda mücadele edecek.