Kral, Kayserispor için jest yaptı!

Kral, Kayserispor için jest yaptı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un efsane golcüsü Levent Kurt’tan, büyük jest. 1991-1992, 1993-1994 ve 1995-1996 Futbol sezonlarında Kayserispor forması giyen Baba Levent’in, 25 yıl geçmesine rağmen, sarı-kırmızı sevdası sürüyor. Sosyal medyadan yaptığı Kayserispor paylaşımları ile büyük beğeni toplayan Kurt, son olarak da adına yakışır bir şekilde hareket etti.

Kurt, Ankaragücü maçı öncesinde 100 öğrencinin tribünlerde olması için kolları sıvadı. Gerek kişiliği, gerek sporculuğu, gerekse de spor adamlığı ile yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle tüm spor camiasının beğenisini toplayan Kurt, “Her şey Kayserispor için” dedi.

Kapalı Kale’nin resmi hesabından konu ile şu paylaşım yapıldı: “Önemli duyuru eski futbolcumuz Levent Kurt, öğrenci gençlerimizi spora özendirme ve Kayserisporumuza daimi taraftarı yapmak adına Ankaragücü maçı için 100 öğrencinin biletlerini Kuzey üst tribününden öğrenci kardeşlerimize alacaktır. Kayserispor Buluşma Noktası(KBN) passolig gişesine giden Kayserispor passolig kartı ve vizesi olan ilk 100 öğrenci kardeşimize ücretsiz kuzey üst bileti yüklenecektir. Desteğinden dolayı Levent Kurt ağabeyimize teşekkür ederiz. #bualemdekapalıkale.”

Kurt, Başakşehir maçı öncesinde Kayseri’ye gelerek, takımı desteklemişti.  25 yıl sonra Kayseri’ye gelen Levent Kurt’a, büyük sevgi seli vardı. Taraftarın ‘Baba Levent’ lakabıyla bağrına bastığı Kurt, kendisine gösterilen sevgi karşısında gözyaşını tutamamıştı.

Levent Kurt’un, Ankaragücü maçında da tribünlerde olması bekleniyor.