KPSS sonuçları açıklandı!

Kayseri'de ve tüm yurtta büyük bir heyecanla beklenen KPSS sınav sonuçları açıklandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

KPSS sonuçları açıklandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de ve tüm yurtta büyük bir heyecanla beklenen KPSS sınav sonuçları açıklandı. Memur adayları için tamam ya da devam niteliği taşıyacak olan sınav sonucu istediği puan gelen adaylar için tercih dönemlerini bekleyecekleri bir dönem olacak.

KPSS sonuçları açıklandı!

14 Temmuz 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ile 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde uygulanan 2024-KPSS Alan Bilgisi ve 4 Ağustos 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) KPSS lisans oturumlarının tamamlanmasıyla birlikte, yüz binlerce adayın beklediği sınavın sonucu bugün saat 10.00 itibarıyla açıklandı.

KPSS sonuçları açıklandı!

KPSS sonuçları nasıl sorgulanacak?

Adaylar KPSS lisans sonuçlarına, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecek. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacak. 

KPSS sonuçları açıklandı!

Diğer yandan KPSS Ön Lisans 1 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak.

KPSS Ortaöğretim 15 eylül 2024 tarihinde uygulanacak.

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) 22 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak.