Koronavirüs aşısı olan Profesörden dikkat çeken tepki: Değişmedim, değişmeyeceğim…

Koronavirüs aşıları Kayseri'de de uygulanmaya başlandı. İlk olarak sağlık çalışanlarına yönelik aşılama başladı. Aşı olan isimler arasında yer alan Tabip Odası eski Başkanı Hüseyin Per aşı mesajı ile dikkat çekti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Koronavirüs aşısı olan Profesörden dikkat çeken tepki: Değişmedim, değişmeyeceğim…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Kentte aşı olan isimler arasında yer alan Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Prof Dr Hüseyin Per de aşı olanlar arasındaydı. Aşı olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Per, dikkat çeken bir tepkide de bulundu.  Doğu Türkistan davasına desteği ile kentte önde gelen isimler arasında yer alan Per, Çin’den gelen aşıyı yaptırdı ve şu ifadeleri kullandı: Korona aşımızı olduk. İnşallah tüm ülkemiz aşıya ulaşır. Salgın biter. Yaşasın Doğu Türkistan. Değişmedim değişmeyeceğim. Diğer yandan Per, vatandaşlara da aşı olmaları çağrısında bulundu. 
AŞI MI HASTALIK MI?
"Gördüğünü gibi aşımızı yaptırdık" diyen Prof Dr Hüseyin Per, " Aşı mı hastalık mı? Mutla aşı diyoruz. Çin aşısı, Türk aşısı, alman aşısı… bulunan bulunan aşıyı yaptırıyoruz. İnşallah tüm vatandaşlarımız Koronavirüs aşısı imkanına kavuşur ve böylece Koronavirüs salgınından kurtulmuş oluruz" ifadelerini de kullandı.