Korkutan iddia: Aynı binada 20 intihar...

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, 13 katlı o binaya ilgili düşündüren iddiaları gündeme taşıdı.

Korkutan iddia: Aynı binada 20 intihar...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, Kayseri'de yarım kalan inşaatlar ve uyuşturucu tehlikesini gündeme taşıdı. Kenanoğlu, kentte bulunan bir binada da 20 intihar olayının yaşandığını iddia etti. 

İşte Kenanoğlu'nun o tepkisi: İlimizde çeşitli nedenlerden dolayı tamamlanamayan yarım kalan inşaatlar, 10 yılı aşkın sürelerde süren mahkemeler uyuşmazlıklar neticesinde çürümeye terk edilmiştir. Bu metruk binalarda madde bağımlıları tarafından uğrak yeri olarak kullanmakta. Mahalleliler hem asayiş olaylarından tedirgin hem de intihar vakalarından dolayı oldukça üzgündürler. Geçtiğimiz günlerde 32 yaşında bir genç, Osman Kavuncu Mahallesi Şehit İzzet Bölükbaş sokakta bulunan 13 katlı metruk binada intihar etmiştir. Halk binanın etrafı (çevrili olmasına rağmen ) bir şekilde binaya girenler olduğunu, hoş olmayan olaylara şahit olduklarını ve bu güne kadar aynı binada 20'den fazla intihar gerçekleştiğini, yetkililerin önlem almalarını ve bu konuyu dile getirmemi talep etti. Şehrimizde ve Melikgazi İlçemizde bu şekilde yarım olan inşaatlar mevcuttur. Alpaslan Mahallesi Emel sokakta yine aynı bu şekilde yarım bir yüksek katlı bina mevcuttur. Kağıt ve hurda toplayıcılarının depo olarak kullanmalarından geçmiş yıllarda yangın çıkmıştır.

MAYIS AYINDA KONUYU MECLİSTE GÜNDEME GETİRDİM! 

Mayıs Belediye Meclis toplantısında konuyu gündem dışı söz alarak dile getirdim. Belediye Başkanı sayın Mustafa Palancıoğlu bu tür binalarla ilgileneceğim,  mahkeme süreçlerinde devam eden bu binalarla ilgili ne yapılması gerekiyorsa o konularda çalışmalar yapacaklarını beyan etmiştir.