Konyaspor taraftarı istedi, ama…

Kayserispor-Konyaspor maçı öncesi nefesler tutuldu. Kayserispor ve Konyaspor, kümede kalma mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Maçın galibi, ligde kalmayı garantileyecek. Kayserili ve Konyalı taraftarlar bu maça büyük ilgi gösteriyor. Konyaspor taraftarları ek tribün kontenjanı talep etti. Bu girişim nasıl sonuçlandı? Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Konyaspor taraftarı istedi, ama…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, bu hafta sonu 40 puanla kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor’u konuk edecek. Konyaspor da bu maça büyük önem veriyor. Kayserispor, 41 puanla 13. sırada yer alırken, Konyaspor ise 40 puanla Sarı-Kırmızılı takımın hemen ardından 14. sırada bulunuyor.

Bu maçta galip gelen taraf, matematiksel olarak kümede kalmayı garantileyecek. Beraberlik durumunda ise avantaj Kayserispor’un olacak, çünkü Konyaspor’un mutlak galip gelmesi gerekecek. Konyaspor, ligdeki son maçında Galatasaray ile karşılaşacak. Galatasaray, ilk yarıda 2-0 mağlup olduğu Konyaspor’u yenerek hem rövanşı almayı hem de ligde rahatlamayı hedefliyor.

Konyaspor taraftarı istedi, ama…

Konyaspor'un talebi karşılık görmedi

Konyaspor taraftarı da bu maça büyük ilgi gösterdi. Ancak, Konya taraftarının maça giriş talebi, il güvenlik kurulu tarafından kabul görmedi. Dolayısıyla, Kayserispor-Konyaspor maçında Konya taraftarı, kendilerine ayrılan bölüm dışında stadyuma giremeyecek.