Konyaspor maçı için 1 otobüs Kayseri'ye geliyorlar- Kayserispor Haberleri

Kayserispor ile Konyaspor arasında 18 Mayıs cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak olan kritik maç için geri sayım başladı. Süper Lig'de kalma mücadelesi veren her iki takımın buluşacağı maç öncesi heyecan dorukta. Konya'dan 22 basın mensubu Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Konyaspor maçı için 1 otobüs Kayseri'ye geliyorlar- Kayserispor Haberleri

Konyaspor maçı için 1 otobüs Kayseri’ye geliyorlar- Kayserispor Haberleri

Kayserispor ile Konyaspor, 18 Mayıs cumartesi günü sezonun en kritik maçında kozlarını paylaşacak. Kazanan takım süper ligde kalmayı garantileyecek. Beraberlik Kayserispor’a avantaj sağlarken, Konyaspor’a yaramıyor. Her iki takımda mutlak 3 puan için mücadele verecek. Bu maça Kayseri’dan olduğu gibi Konya’dan da yoğun ilgi var. Konyaspor taraftarı kendilerine ayrılan misafir tribününü doldururken, Konya basını da tam kadro Kayseri çıkarması yapacak. Konya’dan Kayseri’ye toplamda 22 basın mensubu geliyor.

Konyaspor maçı için 1 otobüs Kayseri'ye geliyorlar- Kayserispor Haberleri

Her maçta Türkiye'ye örnek oluyorlar

Anadolu derbisinde çıkacak sonuç merakla beklenirken, iki kulübün de dost olması diğer kulüplere de örnek oluyor. Kayserispor, Konya’da oynadığı maçlarda alkışlanıyor, taraftarı selamlanıyor. Aynı durum Kayseri’de de geçerli. Konyaspor’a karşı olumsuz tezahürat yapılmazken, taraftarları da Kayseri’de centilmen bir şekilde karşılanıp, ağırlanıyor. Kayserispor ile Konyaspor 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılı ekip, Konyaspor ile oynadığı son 9 Süper Lig maçında galibiyet elde edemedi. İlk yarıdaki Konya’da oynanan maçı Konyaspor 2-0 kazanmıştı.