Konya'ya karşı yüzü gülmüyor!

Kayserispor Trendyol Süper Ligin 18. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanan karşılaşma Konyaspor'un 2-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Konya'ya karşı yüzü gülmüyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Trendyol Süper Ligin 18. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanan karşılaşma Konyaspor'un 2-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı.

Bahattin Şimşek'in düdük çaldığı maç dün saat 13.30'da başladı. Mücadelenin gollerini 50. ve 63. dakikada Çikalleshi kaydetti. Kayserispor'da sonradan oyuna giren Bahoken 73. dakikada şık bir vuruşla ağları sarstı ancak Konyaspor'lu oyuncuların faul itirazı üzerine pozisyonu VAR'da inceleyen Bahattin Şimşek Kayserispor'un topu kazandığı pozisyonda Kartal'ın Prip'e faul yaptığını tespit etti ve atılan gol iptal edildi. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca Konyaspor Kayserispor karşısında 2-0 galip geldi.

Mücadelede Kayserispor yüzde 60 topla oynarken Konyaspor yüzde 40 topla oynadı. Kayserispor'un 4 isabetli şutunun 1'i direkten döndü. Kayserispor girdiği 3 net gol pozisyonundan sonuç alamadı. Konyaspor'un ise Kayserispor kalesine gönderdiği 11 şutta yalnızca 4 isabet sağladı kaleci Bilal bu pozisyonlarda rakiplerine gol şansı tanımadı. Konyaspor penaltıdan kazandığı 2 golle galip geldi.

Konyaspor galibiyeti sonrası Kayserispor'un Konyaspor'a karşı galibiyet hasreti 10 maça yükseldi. Kayserispor Konyaspor'a karşı son galibiyetini ise 24 Şubat 2019 tarihinde 59'da Deniz Türüç'ün attığı tek golle deplasmanda 1-0 kazanarak almıştı.

İşte Kayserispor'un Konyaspor ile oynadığı son 10 maçta alınan sonuçlar

Konya'ya karşı yüzü gülmüyor!