Konya'dan 3.'lükle döndüler

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Konya düzenlenen Futbol Bölgesel Lig müsabakalarından dönen üniversitenin futbolcularını kabul etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Konya'dan 3.'lükle döndüler

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 4-8 Aralık 2023 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilen Futbol Bölgesel Lig müsabakalarında üçüncü olan futbol üniversite takımını kabul etti.

Konya'dan 3.'lükle döndüler

Üniversitenin Senato Salonu’nda gerçekleşen kabulde Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, uygulama ve proje odaklı üniversite misyonu ile Kayseri Üniversitesi’nin nitelikli eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri ile de öğrencilerinin sürekli destekçisi olduğunu belirtti.

Konya'dan 3.'lükle döndüler

Konuşmaların ardından üniversite futbol takımı oyuncuları kazandıkları üçüncülük kupasını Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya takdim ederken, Rektör Karamustafa da üniversite futbol takımı oyuncularına hediye verdi.