Konakçı'dan dikkat çeken çıkış: Kayseri'yi işgal etmek istiyorlar

Sosyal medyada yaptığı çıkışlar dikkatleri üzerine çeken imam Halil Konakçı, bu kez Kayseri ile ilgili konuştu. 'Kayseri'yi işgal etmek istiyorlar' diyen Konakçı'nın açıklamaları büyük yankı uyandırdı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Konakçı'dan dikkat çeken çıkış: Kayseri'yi işgal etmek istiyorlar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaptığı sohbetlerdeki uç söylemleri ile sık sık gündeme gelen imam Halil Konakçı, son açıklamasıyla bir kez daha dikkat çekti. Bir sohbetin konuşan imam Konakçı, Siyonistlerin amacının Kayseri’yi işgal etmek olduğunu söyledi. 

‘Filistin gibi bir derdim yok. Senin insanlık gibi bir derdin yok. Sen ne vatanın evladısın, ne Müslümansın, ne de Türksün’ diyen Konakçı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Bana milliyetçilik taslayan Şamanistler, Tengriciler, ‘Filistin derdim yok’ diyen şunu bilsin; Filistin’deki mesele Filistin’e ait değil. Filistin’deki asıl mesele neresi biliyor musun, Kayseri’ye kadar kurmak istedikleri bir safsatanın, uydurmanın harekatı başladı şimdi. Duracağını zannetmeyin bu işlerin. Çünkü Suriye’yi, Irak’ı halletti Yahudi. İran’da Yahudi’nin arka bahçesidir. Sakın Hizbullahtır, İrandır sanmayın Müslümanlardan yana. Hepsi Yahudi’nin arka bahçesidir. Bu Yahudi’nin, İsrail’in bugün Gazze’ye attığı bombaların tek bir sebebi var. Kayseri’ye kadar işgal etmek. Kayseri’yi işgal etmek isteyen bir Yahudi’yi mi destekliyorsun sen? Hiç mi kafan çalışmıyor, sen nasıl milliyetçisin, vatanseversin? Adam harita yapmış, sokaklara asmış, senin diyor Kayseri’ne kadar gireceğim. Sen hala diyorsun ki; benim Filistin gibi bir derdim yok. Senin insanlık gibi bir derdin yok. Sen ne vatanın evladısın, ne Müslümansın, ne de Türksün. Olsan olsan Yahudi’nin uşağı, Siyonistin yalakasısın.”

Konakçı'dan dikkat çeken çıkış: Kayseri'yi işgal etmek istiyorlar

‘Hoca kılıklı meczuplar’

Konakçı’nın bu açıklamalarına ilk tepki Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun’dan geldi. Başkan Coşkun, “En tehlikeli yalan içinde doğrular barındıran yalandır. Bu hoca kılıklı meczuplar da doğru ile yalanı öyle iç içe geçirip söylüyorlar ki sözüne yalan desen değil gerçek desen hiç değil...” dedi.