Komşudaki depremin ardından başkandan açıklama

Kayseri'nin komşu ili Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde deprem meydana geldi. Komşudaki depremin ardından başkan da açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

Komşudaki depremin ardından başkandan açıklama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin komşu ili Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Deprem çevre illerden de hissedilirken vatandaşlarda korku ve paniğe neden oldu.

Depremin merkes üssü Pazarcık

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bugün saat 09.31'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 09.31'da merkez üssü Pazarcık olan 5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlenirken, deprem Gaziantep, Adana ve Osmaniye ve Kayseri'de de hissedildi.

Komşudaki depremin ardından başkandan açıklama

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da depremle ilgili olumsuz bir durum olmadığını sosyal medya hesabından şu sözlerle açıkladı: "Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz".

Depremin ardından Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'da  Kahramanmaraş halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Palancıoğlu mesajında; 'Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah milletimizi tüm afetlerden korusun.' dedi.