'Koklamalık Pastırma'

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da 'Koklamalık Pastırma' adlı skeçte Kayseri detayı dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Koklamalık Pastırma'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Koklamalık Pastırma skeci ile son dönemde artan hayat pahalılığı ve alım gücünün düşmesi sebebiyle vatandaşların yaşadığı sorunlar trajikomik bir yaklaşım ile seyirciye sunuldu. Skeçte oyuncular arasında geçen diyaloglar seyircileri hem güldürdü hem düşündürdü.

İşte o skeçte yer alan diyaloglar: “Pastırma var mı? Olmaz olur mu abicim alacak mısınız? Yok koklayacağız. Hay hay 20’şer TL alayım. Zam mı geldi ya geçen sefer 15 TL’ye koklamadık mı? Hemen bende size sunayım şöyle abicim. Zamanınız başladı 3 2 1 koklayın. Pastırma da pastırma yalnız. Bozdu mu biraz geçen ayki daha güzel kokuyordu sanki. Yok abi olur mu öyle şey. Kayseri mi bu? Evet Kayseri tabi. Asıl bunu var ya Kayseri’de koklayacaksın. Yanına pişen pideyi uzaktan seyredeceksin, bardağa dökülen yayık ayrana da uzun uzun baktın mı, bir de marketteki tatlı reyonunun önünden bir iki kere geçtin mi tamam.”'Koklamalık Pastırma'Görüntüleri sosyal medya üzerinden yayınlayan ‘kayserimuhtari’ adlı hesap ise kilosu 1000 TL başlığı ile çokça etkileşim aldı. Kayserili vatandaşlardan gelen bazı yorumlar ise şu şekilde; “kayseri’de koklamak başka tabi.”, “Abi hakikaten bu sucuk pastırma ne ara bu hale geldi ya, pastırmaya ve sucuğa bildiğin bi bütçe ayırıyorum artık aylık belirli bi masraf oldu bu.”