Kocasinan MEB'den rekor promosyon anlaşması müjdesi!

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çiçek, eğitim camiasını sevindiren müjdeli haberi verdi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kocasinan MEB'den rekor promosyon anlaşması müjdesi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim çalışanları için büyük bir öneme sahip olan bir promosyon anlaşmasına imza attı.

Kayseri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı personelin maaş ve ücretlerinin hangi bankadan ödeneceğini belirleyecek banka promosyonu anlaşması belli oldu.

kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ihale sürecinde rekabet eden bankalar arasında en yüksek tutar olan Akbank ile 58 bin TL promosyon bedeli üzerinde anlaşma sağladığını açıkladı.

Promosyon Ödemeleri Ne Zaman Başlıyor

Bu 58 bin TL'lik promosyon antlaşması Kocasinan'a bağlı olan okullarda görev yapan  personellerin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye, promosyon tutarı ve diğer ödemeler Akbank üzerinden ödenecek. 58 bin TL'lik promosyon, 15 Temmuz'dan itibaren hesaplara yatırılacak.

Anlaşma Ne Kadar Süreyi Kapsıyor

Bu anlaşma, Türkiye'deki eğitim camiasında şimdiye kadar imzalanan en yüksek promosyon anlaşması olma özelliğini taşıyor. Anlaşma sözleşmesi 3 yıl olarak belirlendi.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çiçek, promosyon antlaşmasını şu açıklamalarla paylaştı. "Değerli Eğitim Çalışanlarımız; Promosyon sözleşmesi için bankalarla yürüttüğümüz müzakereler tamamlanmıştır. En yüksek teklifi veren Akbank ile sözleşme imzalanmak üzere anlaşmaya varılmıştır. Promosyon bedelimiz 15 Temmuz'dan sonra tamamı tek seferde hesaplara yatırılmak üzere 58.000 TL olarak belirlenmiştir."