Kocasinan'da hangi mahalleler birleşiyor? Dikkat çeken karar…

Kocasinan Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı. Dikkat çeken mahalle birleştirme kararı. Peki hangi mahalleler birleşiyor...

Kocasinan'da hangi mahalleler birleşiyor? Dikkat çeken karar…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı. 
Meclisin Haziran ayı toplantısında bazı mahallelerin birleşmesi gündeme geldi.

Gündemin 3’üncü maddesinde yer alan Uğurevler ve Yıldızevler Mahalleleri ile Ahievran ve Kocasinan Mahallelerinin birleştirilmesi talebi ile ilgili İmar Komisyonunu raporu görüşüldü. Meclis’te söz konusu madde yeniden görüşülmek üzere komisyona havale edildi.
Diğer yandan ilgili gündeme maddesi ile ilgili söz alan İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk, bu kararın esnafa ek külfet getireceğini belirterek, yaşanan ekonomik sıkıntılara değindi.

İYİ Partili Meclis Üyesi Osman Türk, “Meclis’te bu mahallerde bulunan esnaflarımızın adres değişikliğinin bedelini gündeme getirerek, esnaflarımızın ekonominin kötü gittiği bu günlerde ek bir maliyete katlanacak durumda olmadıklarını söyledi. Komisyonda yeniden ele alınacak konuyla ilgili odalarla görüşülmesini gerekirse ek maliyetlerin ortadan kaldırılmasını talep ettik. Bizler İYİ Partililer olarak her zaman esnaflarımızın, hemşerilerimizin yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.  Diğer yandan adres değişikliği konusundaki en düşük ücretin yaklaşık 3500 TL olduğu dile getirildi.