Kocasinan Belediyesi'nde tasarruf alarmı!

Kocasinan Belediyesi, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında tasarruf için toplandı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kocasinan Belediyesi'nde tasarruf alarmı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 13 Mayıs’ta ‘kamuda tasarruf paketi’ programını açıklamasının yankıları devam ediyor. Birçok kurum ve kuruluş tasarruf tedbirleri kapsamında uygulamalar yaparken Kocasinan Belediyesi de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında toplandı.

Kocasinan Belediyesi'nde tasarruf alarmı!

Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla ilgili sosyal medyada açıklamalarda bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bugüne kadar tasarruf tedbirlerine uygun çalıştıklarının altını çizen Çolakbayrakdar, ‘Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle Tasarruf Tedbirleriyle alakalı istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.
Yaptığımız toplantıda bu güne kadar, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan genelgeye uygun şekilde hareket etmiş olduğumuzu bir kez daha teyit ettik.
Bundan sonra da tasarrufa uymaya, kaynaklarımızı en doğru şekilde kullanmaya devam edeceğiz.’ dedi. 

Kocasinan Belediyesi'nde tasarruf alarmı!