Kızılörenliler İstanbul'dan Kayseri'ye iyilik köprüsü kurdu!

İstanbul'da yaşayan İncesu Kızılörenliler, her fırsatta mahallelilerinin yardımına koşuyor. Eğitim sezonun başlaması ile İstanbul'dan Kayseri'ye iyilik köprüsü kuran Kızıörenliler, Kızılören Osman Kulaç İlkokulu öğrencilerinin gönlünü fethetti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kızılörenliler İstanbul'dan Kayseri'ye iyilik köprüsü kurdu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İncesu Kızılören Mahallesi sakinlerinin önemli bir bölümü İstanbul’da yaşıyor. İstanbul Kızılörenliler Derneği çatısı altında bir araya gelen İstanbul’daki Kızılörenliler, her fırsatta mahallelerinin yanında olmayı da ihmal etmiyor. 2024-2025 Eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte harekete geçin İstanbul Kızılörenliler Derneği, Kızılören Osman Kulaç İlkokulu öğrencilerinin çantasında bulunması gereken tüm kırtasiye malzemelerini tedarik ederek, öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Kızılörenliler İstanbul'dan Kayseri'ye iyilik köprüsü kurdu!

Okul bahçesinde düzenlenen törenle kırtasiye malzemeleri öğrencilere verildi. Dernekten yapılan açıklamada başlatılan kampanyaya İSTOÇ (İstanbul Toptancılar Çarsısı) esnafının da destek verdiği belirtildi.

İstoç, Kızılörenlilerin ağırlıklı olarak ticaret yaptığı Tahtakale bölgesi dahil olmak üzere Eminönü, Sirkeci, Mercan, Yeşildirek, Beyazıt bölgelerindeki esnafların oluşturduğu bir bölge olarak dikkat çekiyor.