Kızılay'dan Kayseri Olay'a ziyaret

Kızılay kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve yönetim kurulu üyeleri 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesini ziyaret etti.

Kızılay'dan Kayseri Olay'a ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kızılay kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve yönetim kurulu üyeleri 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesini ziyaret etti. Genel Yayın yönetmeni Osman Çiftci ile görüşen Başkan Uzandaç çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kızılay Kayseri Şubesi’nden 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesine ziyaret. Ziyarete  Kızılay Şube Başkanı Ayhan Uzandaç’ın yanı sıra Kızılay Kadın Kolları Başkanı Meral Güngör, Kızılay Şube Yöneticisi Esen Solmazoğlu ve Kızılay Şube denetçisi İbrahim Turan’da eşlik etti.

Ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler veren Kızılay kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, çocuk esirgeme kurumundaki öğrencilerle bir araya geleceklerini dile getirdi.

Uzandaç Şunları söyledi: Her sene Kızılay Şubesi olarak bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Geçen senede Çocuk esirgeme kurumundaki öğrencilerle bir araya gelmiştik ve güzel bir vakit geçirmiştik. O etkinliğimiz büyük bir beğeni toplamıştı. Bu etkinliğin yenisini yine yapacağız. Harikalar Diyarındaki restoranda öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Onlarla sohbet edip çeşitli hediyeler vereceğiz. Bunun yanı sıra Kızılay Şubesi olarak öğrencilerimizi hiç yalnız bırakmıyoruz. Kırtasiye ihtiyacı olan öğrencilerimize yardımlarımız devam ediyor.”dedi.

1 Kasım tarihinde yapacakları ihale hakkında da bilgi veren Başkan Uzandaç, Millet caddesindeki binalarını ihaleyle kiraya vereceklerini ifade etti.