Kışlıklarınızı çıkarın! Soğuk ve yağışlı hava geri döndü

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kışlıklarınızı çıkarın! Soğuk ve yağışlı hava geri döndü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de hava sıcaklıkları 8-10 derece birden düştü.Kışın geldiğini hissettiğimiz bu günlerde havanın nasıl olacağını sizler için derledik. 

Meteoroloji 16 Ekim'e ilişkin hava durumu raporunu paylaştı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; bugün Kayseri'de parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif sağanak yağışlı tahmin ediliyor. Kayseri'de en yüksek sıcaklık 16 derece, en düşük sıcaklık ise 5 derece olması bekleniyor. İlçelerde ise hava durumu genellikle az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor. En düşük sıcaklık Erciyes K.M.'de 6°C, en yüksek sıcaklık ise Yeşilhisar'da 19°C olarak görülmektedir.

Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçeceği, yağışların yüksek ( 1800-2000 m ve üzeri ) rakımlı yerlerde karla karışık yağmur ve hafif kar yağışı şeklinde olacağı, gece (cuma) ilk saatlerde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor..Hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredeceği bekleniyor. Rüzgar kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği bekleniyor.

Kışlıklarınızı çıkarın! Soğuk ve yağışlı hava geri döndü