Kınık'tan Kayserili sanatçıya sert tepki

Amasya'da konser veren sanatçı Ali Kınık, ödül törenindeki sözlerinden dolayı tepki çeken Melek Mosso'yu hedef alarak, 'Zavallı kızcağız' dedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kınık'tan Kayserili sanatçıya sert tepki
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sanatçı Ali Kınık, bir ödül töreninde yaptığı "özgürlük" temalı konuşmasıyla gündeme gelen sanatçı Melek Mosso'yu hedef alarak sert sözler sarfetti. 

Kınık'tan Kayserili sanatçıya sert tepki

Ali Kınık, geçen hafta Mosso'ya gönderme yaptığı "Bu ülkede sanatçının özgür olmadığı hangi alan var?" sözleri sonrası tepkilerini Amasya'da sahne aldığı konserde de sürdürdü. Yavuz Selim Meydanı'nda binlerce vatandaşın katıldığı konserde milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yapıp Melek Mosso ile ilgili sözler sarf eden Ali Kınık, "Bu bir sistem. O zavallı kızcağıza demişler ki, 'Elinize LGBT bayrağı alır sallarsanız, 13-15 yaşındaki Türk çocuklarına ahlaksızlığı öğütlerseniz, istediğiniz yerinizi açın, istediğiniz şeyleri söyleyin derseniz, siz konserlere gidersiniz, siz meşhur olursunuz.' O zavallı kızcağız da bunu uygulayanlardan biri" diye konuştu.

Kınık'tan Kayserili sanatçıya sert tepki

12-22 Haziran Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Amasya Belediyesinin düzenlediği konserde sevilen eserlerini seslendiren Ali Kınık, vatandaşlarla birlikte söylediği İzmir marşıyla konserini tamamladı.

Kınık'tan Kayserili sanatçıya sert tepki

PEKİ NE OLMUŞTU?
Geçtiğimiz hafta düzenlenen bir ödül töreninde "En Güçlü Cover Şarkı" ödülünü alan Melek Mosso, konuşmasında kadın cinayetlerine tepki göstermiş ve "Ben bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada ötekileştirilen kıyafetleri ile, kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum. Sesimiz hiçbir zaman kısılamayacak. Kimse beni susturamayacak, konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam edeceğim" demişti. Ünlü şarkıcının sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş ve tepkileri de beraberinde getirmişti. Geçtiğimiz hafta konser veren Mosso, ödül törenindeki sözlerinden dolayı herkesten özür diledi.